.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- JanssenBAKT -

Oranjestraat 50, Haarlem
Eetwinkel
JanssenBAKT. JanssenBAKT de lekkerste taart van Haarlem. Voor particulier en horeca. Van zoet tot hartig en van scones tot hig tea! JanssenBAKT... elke dag een feestje!
Geschiedenis. Drijvende kracht achter JanssenBAKT is Marieke Diepeveen-Janssen (1975). Al jaren droomde zij van een eigen taartenwinkeltje. Met ruim 20 jaar horeca ervaring (o.a. Villa Zeezicht Amsterdam, Bakkerswinkel Amsterdam en een eigen catering bedrijf) heeft zij in de zomer van 2009 haar baan als geschiedenis-docent opgegeven om zich volledig te kunnen wijden aan het bakken van taart en het realiseren van de winkel. Zij bakt de lekkerste taarten van Haarlem voor particulieren, bedrijven en horeca gelegenheden. De ‘verse’ appeltaart die in de meeste horeca gelegenheden geserveerd wordt zou volgens haar verboden moeten worden! Met de beste ingrediënten, Hollandse goudreinetten en Jonagold, scharreleieren en roomboter , wordt dagelijks vers deeg gedraaid voor overheerlijke, geurige appeltaart. Daar wordt iedereen blij van!
Assortiment. appeltaart,worteltaart, chocoladetaart,chocolade-truffeltaart, scones, hightea, hartige taarten, quiches.
Telefoon: 06 - 48 46 39 33
Website: http://www.janssenbakt.nl

JanssenBAKT, Oranjestraat 50, Haarlem