.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Het Kaas & Wijn Huis -

Hoogeveen, Schutstraat 35-37, Drenthe
Delicatessen
Het Kaas & Wijn Huis. Het Kaas & Wijn Huis is een speciaalzaak in kaas, wijn, noten en delicatessen. Van dinsdag tot zaterdag staat er een enthousiast team van vier mensen klaar om u te adviseren over het assortiment. Naast een ruime keuze uit allerlei heerlijke producten zijn zij ook gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte cadeau-artikelen.
Geschiedenis. Het Kaas & Wijn Huis is al 14 jaar een begrip in Hoogeveen. Het assortiment is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid naar een royale keuze in Binnen- en buitenlandse kaas, salades, noten, wijnen, vleeswaren, olijven, tapenades en andere delicatessen.
Assortiment. Het Kaas & Wijn Huis heeft Nederlandse kaas van het merk Blond. Deze bijzonder lekkere kazen worden voor 100% uit Noord-Hollandse melk gemaakt. Daarnaast beschikken zij over een royaal assortiment buitenlandse kazen. Er zijn onder andere specialitetien te vinden uit Frankrijk, Groot-BrittanniŽ, ItaliŽ, Spanje, BelgiŽ, Duitsland, Zwitserland en Denemarken.

Het Kaas & Wijn Huis besteedt veel aandacht aan hun uitgekiend wijnassortiment. Er zijn veelal Italiaanse, Spaanse, Franse en nieuwe wereldwijnen te vinden. Eťn van de wijnimporteurs van het Kaas & Wijn Huis is marktleider op het gebied van Italiaanse en Spaanse wijnen.

Naast een notenbar met dagelijks vers gebrande noten zijn de olijven, tapenades en salades zijn niet meer weg te denken uit het assortiment. Eťn van de dingen die deze winkel zo speciaal maakt is het aanbod op het gebied van cadeau-artikelen. Het gehele jaar door kunt u, door u zelf samengestelde, geschenken bestellen.

Kom proeven!
Telefoon: 0528 - 268629
Website: http://www.hetkaasenwijnhuis.nl/

Het Kaas & Wijn Huis, Hoogeveen, Schutstraat 35-37, Drenthe
Maandag: Gesloten, Dinsdag 08.30 - 18.00, Woensdag 08.30 - 18.00, Donderdag 08.30 - 18.00, Vrijdag 08.30 - 21.00, Zaterdag 08.00 - 17.00