.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Heintje Dekbed -

Ten Katestraat 63l, Amsterdam
Interieur
Heintje Dekbed. Beddenwinkel Heintje Dekbed Amsterdam Beddenwinkel Heintje Dekbed in Amsterdam is al sinds 1968 een begrip bij de echte Mokumers. Wij zijn gevestigd aan de Ten Katemarkt in Amsterdam-West (Kinkerbuurt) en beschikken over een van de grootste beddencollecties van Amsterdam. Heintje Dekbed is een complete beddenwinkel; u kunt onder meer bij ons terecht voor bedden, boxsprings, dekbedden, bedbodems, matrassen, hoofdkussen en bedtextiel. Sinds de oprichting in de jaren 60 is er veel veranderd in onze beddenwinkel, maar de ouderwetse service en garantie zijn gebleven. Wij helpen u graag aan de Ten Katestraat 63.
Geschiedenis. Beddenwinkel Heintje dekbed is al sinds 1968 een begrip bij de echte Mokumers. Hein en Berna zijn in 1968 op de Ten Katemarkt begonnen met een houten marktstal waarop zij alleen spreien, dekens en ochtendjassen verkochten. Toen begin jaren 70 de eerste donzen dekbedden naar Nederland kwamen waren Hein en Berna de eerste in Amsterdam waar u deze kon kopen. In de volksmond werden zij al snel Heintje dekbed genoemd. Zo rond 1975 konden Hein en Berna het winkeltje achter hun stal huren en zijn zij gaan uitbreiden met dekbedovertrekken en hoeslakens. Dit heeft er toe geleid dat wij inmiddels een van de grootste collecties van Amsterdam hebben. In de loop der jaren kwam er naast hun eigen winkel nog een pandje vrij en zijn zij verder gaan uitbreiden met bedden, matrassen en boxsprings. Ook al is er in de loop der jaren in de handel en manier van zaken doen een hoop veranderd, het motto van Heintje dekbed is altijd het zelfde gebleven: "ouderwetse service en garantie". Mede doordat wij altijd aan dit motto hebben vastgehouden en niet zijn afgeweken naar Chinese massa productie, maar naar betaalbare kwaliteit met een goede garantie, is Heintje dekbed inmiddels in grote delen van Nederland een begrip geworden. Dus....... bent u op zoek naar een vrijblijvend goed advies en ouderwetse service, kom dan langs in onze gezellige winkel, de koffie staat klaar. Natuurlijk kunt ook bellen of mailen, wij helpen u graag.
Telefoon: 020-6838883
Website: http://www.heintjedekbed.nl/

Heintje Dekbed, Ten Katestraat 63l, Amsterdam
Openingstijden Di t/m Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur