.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Haagse Markt -

Herman Costerstraat 53, Den Haag
Divers
Haagse Markt. De algemene warenmarkt, beter bekend als de Haagse Markt of ‘Haagse Mart’, vindt u op de Herman Costerstraat. De Haagse Markt is een unieke markt in Nederland met 540 kramen, 18 standwerkerplekken en een bijzonder aanbod van producten. Zo vindt u hier een groot aanbod van verse groenten, fruit, vis en vlees. Maar ook voor kleding kunt u hier terecht. De markt is vooral bekend om het grote assortiment exotische producten. De Haagse Markt is de grootste onoverdekte warenmarkt in Nederland en behoort zelfs tot de grootste markten van Europa. De markt wordt dagelijks bezocht door ongeveer tientallen duizenden bezoekers en biedt aan ongeveer 1.000 mensen werkgelegenheid. De Haagse Markt is een ontmoetingsplek van vele culturen
Geschiedenis. Tot 16 mei 1938 was de Haagse Markt dichter bij het centrum, op de Prinsengracht. Daar werden in 1920 al exotische vruchten zoals bananen verkocht. In 1938 verplaatste men de markt, door het toenemende verkeer, naar de huidige locatie aan de Herman Costerstraat, tussen de wijken Transvaal en Schilderswijk. De markt heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste markt van Nederland. De markt staat bekend als de Haagse Mart (dus zonder k). Vroeger werd de markt ook wel De Maag genoemd.
Assortiment. Kleding, schoenen, meubels, verse vis, exotische hapjes, groenten en fruit, computerspullen, kinderwagens, koffers.
Telefoon: 14 070 / (070) 388 4
Website: http://www.dehaagsemarkt.nl/

Haagse Markt, Herman Costerstraat 53, Den Haag
9.00 - 17.00 uur