.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Ghalia Home Accessories -

Vuurdoornstraat 21, Noord-Holland
Interieur
Ghalia Home Accessories. “Ghalia betekent: geliefd, dierbaar, niet in geld uit te drukken, en dat is wat we nastreven. Mooie, eerlijke producten die je leven en je interieur verrijken. Producten waar je van gaat houden, ze zijn ‘geliefd’, ze zijn Ghalia.” Oosterse lampen, kleden, manden, badlinnen home accessories
Geschiedenis. s ontstaan uit de voorliefde van de typisch Egyptische en Marokkaanse filigrain Sprookjeslampen. Handwerk met de vele honderden of zelfs duizende gaatjes die de Oosterse lampen zo'n prachtige lichtspel laten geven. De eerste kennismaking met deze Egyptische lampen en het land van de Farao was in 2001. Al bij het eerste bezoek aan de Medina werden we verliefd op deze prachtige ambacht en de mooie Marokkaanse Egyptische lampen en Oosterse lampen als resultaat. Nu dik 10 Jaar later haalt Ghalia Home accessories onder eigen label deze Oosterse lampen en Egyptische lampen naar Europa, zonder tussenhandel, eigen import direct van maker naar Consument. Hierdoor blijft de prijs billijk en profiteert de maker optimaal om de lokale economie een impuls te geven. Deze Oosterse en Egyptische Filigrain Lampen dragen dus ook bij aan de opbouw van een land dat het zo hard nodig heeft Deze Oosterse lampen en Sprookjeslampen worden in kleine atteliers met ambachtslieden in de Souk's en Medina's van de Egyptische steden vervaardigd op een eeuwenoude wijze die van mens tot mens wordt overgedragen. Filligrain en Filligree lamp is een veel gebruikte term voor deze lampen, Een eigennaam kent dit product niet.Ghalia brengt deze lampen onder eigen merk op de markt.
Assortiment. Oosterse lampen, kleden, manden, badlinnen home accessories
Telefoon: 0626134544
Website: http://www.ghalia.nl

Ghalia Home Accessories, Vuurdoornstraat 21, Noord-Holland