.

<<    3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   >>BINNENKORT
Nijntje op de fiets. [zo 23 apr]
Nijntje op de fiets. Muzikale theatervoorstelling van 30 min. voor kinderen vanaf 2 jaar. Zangeres en actrice Femke Hermans neemt de kleintjes mee tegen een decor van bekende beelden van het beroemdste konijn van Nederland! Met verhalen gebaseerd op de boeken van Dick Bruna. Na afloop fotomomentje en (optioneel)pannenkoeken! R.s.v.p.
Meer info | Meer tips in Utrecht
Theater Maitland-Landgoed de Horst-Driebergen  Tel: 06 52032019
Aanvang: 15:30   Entree: €8,75


Peppa Pig – De Grote Plons! [di 25 apr]
In ‘De Grote Plons!’ beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden. De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar!
Meer info | Zie video | Meer tips in Utrecht
Beatrix Theater
Aanvang: 11:00   Entree: Divers


Janskerkhof kleurt Oranje [wo 26 apr - do 27 apr]
Het Janskerkhof kleurt weer Oranje tijdens Koningsnacht en Koningsdag tijdens een groot openluchtfeest! De toegang is gratis. Verschillende grote namen uit de dancescene zullen op deze speciale dag acte de presence geven op het mooiste plein in Utrecht.
Meer info | Meer tips in Utrecht
Janskerkhof, Utrecht
Duur: 2 dagen   Aanvang: 18:00   Entree: Gratis


Feestbeesten Koningsnag [wo 26 apr]
Feestbeesten & Club Poema slaan de handen in één om een waanzinnig dikke Koningsnag neer te zetten. Confettikannonnen, opblaasdieren, een echte feest dj, shotjes vanaf 2,- en veel meer! KAARTJES 5,- in de voorverkoop voor iedereen 8,- aan de deur met studentenkaart en 10,- zonder studentenkaart
Meer info | Meer tips in Utrecht
Poema RAW
Aanvang: 23:00   Entree: €10,-   Voorverkoop: 5


Zelf racen en circuit rijden [wo 26 apr]
Zelf racen en circuit rijden. Na een korte theorie waarin de basis van het racen wordt uitgelegd, rijdt u een aantal ronden mee op het circuit als copiloot met 1 van de instructeurs. Op deze manier kunt u het circuit verkennen, wennen aan het verkeer op de baan en krijgt u uitleg over lijnen en rempunten. Wanneer alles duidelijk is
Meer info | Meer tips in Amsterdam
Amsterdam
Aanvang: 09:51   Entree: Divers


Rootsriders Tribute 2 Bob Marley [do 27 apr]
De beste Bob Marley tributeband van Europa heet Rootsriders en staat op Koningsdag in Neushoorn. Ze geven die avond een eerbetoon aan hun muzikale held, het boegbeeld van de reggaemuziek.
Meer info | Meer tips in Leeuwarden
Neushoorn  Tel: 058 303 0730
Aanvang: 20:00   Entree: €16,-


Oranjemarkt [do 27 apr]
Op donderdag 27 april 2017 organiseren wij de jaarlijkse Oranjemarkt in het mooie en sfeervolle centrum van Wijk bij Duurstede. Deze ontzettend gezellige, drukke en feestelijke markt in Oranjesferen staat al jaren in onze markt-agenda en is altijd een succes! Op de Oranjemarkt is er ook een vlooienmarkt in de Muntstraat.
Meer info | Meer tips in Utrecht
Wijk bij Duurstede
Aanvang: 10:00   Entree: Gratis


Koningsdag Dance Event [do 27 apr]
Dans je Koningsnachtkater weg op het plein voor De Markies en Neushoorn Café, waar we vrolijk doorgaan met dit te gekke dancefeest! Op Koningsdag zit je hier dus helemaal goed. Locatie: Mata Hariplein Leeftijd: 18+
Meer info | Meer tips in Leeuwarden
Neushoorn, Leeuwarden  Tel: +31583030730
Aanvang: 14:30   Entree: Gratis

<<    3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   >>