.

<<    3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   >>BINNENKORT
Noordzeevisfestival VISSCH [vr 6 okt - zo 8 okt]
Van vrijdag 6 t/m zondag 8 oktober vindt de 4e editie van Noordzeevisfestival VISSCH plaats. Het gratis culinaire festival valt dit jaar in de landelijke Week van de Smaak en belooft weer een feest voor de zintuigen te worden. VISSCH biedt visliefhebbers, foodies en gezinnen de mogelijkheid Noordzeevis in haar gedaantes te proeven!
Meer info | Meer tips in Den Haag
Scheveningen, visafslag 20
Duur: 3 dagen   Aanvang: 17:00   Entree: Gratis


Boris - Keep the Funk Alive [za 7 okt]
Keep the funk alive! Dat is een opgave die we graag aan Boris overlaten. Samen met zijn Funkateers komt hij naar Neushoorn. Boris Titulaer alias Bo Saris kennen we natuurlijk van Idols II in 2003, maar dat zijn al lang vervlogen tijden. In de tussentijd heeft hij zichzelf op de kaart gezet in zowel de funk- als jazzwereld.
Meer info | Meer tips in Leeuwarden
Neushoorn
Aanvang: 20:45   Entree: €20,-   Voorverkoop: 17,00


Xplode Indoor Presents Heart for Hard Records [za 7 okt]
Xplode is back! Een snoeiharde indoor editie van harder styles festival Xplode. Dit jaar slaan wij de handen ineen met het snel groeiende label Heart for Hard! Trek al je gereedschap maar uit het hok want we gaan zweven, snoeien, maaien en pinseren tot het bittere eind!
Meer info | Meer tips in Leeuwarden
Neushoorn  Tel: +31583030730
Aanvang: 22:00   Entree: €15,-   Voorverkoop: 10,00


Bach in de Binnenstad [za 7 okt]
Bach in de Binnenstad Haarlems Bach Ensemble o.l.v. Mark Lippe m.m.v. leerlingen van het kamerkoor van het R. Steiner College Haarlem o.l.v. Marina Besseling W.A.Mozart: - Litani de venerabili altaris sacramento (KV 243) - Hoornconcert in D-dur (KV 412)
Meer info | Meer tips in Haarlem
Doopsgezinde Kerk, Frankestraat 24
Aanvang: 17:00   Entree: Gratis   Voorverkoop: Vrijwillige bijdrage na afloop van het concert


Storytrail stadswandeling Middelburg met verhalenverteller [zo 8 okt]
Beleef de geschiedenis van Middelburg op een manier die je nooit meer zult vergeten. Tijdens de Storytrail stadswandeling Middelburg op zondag 8 oktober voel je je anderhalf uur lang onderdeel van de rijke stadshistorie. Meesterverteller Johannes van theatergroep Stadsavonturen is je gids.
Meer info | Meer tips in Zeeland
Middelburg (Binnenstad)  Tel: 030-2467911
Aanvang: 14:00   Entree: €17,-   Voorverkoop: € 12,- met kortingscode INUIT


Sprankelende Ierse muziek op Kasteel Doorwerth [zo 8 okt]
Wie aan Ierland denkt, denkt aan mystieke landschappen, aardige mensen en adembenemende muziek. Merain (zang, viool, harp) heeft voor haar nieuwe concerttour Celtic Ways de mooiste Ierse muziek verzameld en toert daarmee door Nederland en Duitsland. Op het programma staan traditionele liederen en melodieën, in geheel eigen bewerkingen.
Meer info | Meer tips in Arnhem
Doorwerth, Kasteel Doorwerth
Aanvang: 16:30   Entree: €19,-


Storytrail Arnhem, stadswandeling met verhalenverteller [zo 8 okt]
Beleef de geschiedenis van de stad op een manier die je nooit meer vergeet. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Geniet samen met je mede-wandelaars van de mooie stad, van sterke verhalen en natuurlijk ook van een heel gezellige middag!
Meer info | Meer tips in Arnhem
Arnhem (Binnenstad)  Tel: 030-2467911
Aanvang: 14:00   Entree: €17,-   Voorverkoop: € 12,- met kortingscode INUIT


Popquiz Live! [do 12 okt]
Denk jij alles te weten over popmuziek? Grijp dan nu je kans! Het is tijd voor alweer de zestiende editie van Popquiz Live.De vragen hebben betrekking op alle tijden van de popgeschiedenis en zijn grappig, cryptisch of totaal onverwacht. Ook is liveband Spijcker weer aanwezig voor de nodige muzikale ondersteuning.
Meer info | Meer tips in Leeuwarden
Neushoorn  Tel: +31583030730
Aanvang: 20:00   Entree: Gratis

<<    3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   >>