.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Zandfoort aan de Eem -

Kleine Koppel 20/21, Amersfoort
Wereldkeuken
Zandfoort aan de Eem. Zandfoort aan de Eem is een uniek restaurant, een gezellige bar en een fantastische danslocatie. Kom snel eens langs om kennis te maken met de koks en de uitstekende kaart. Kom met je kidz naar de KlupClub: Frutselklup en ouderchill. Of kom dansen op de swingende avonden: de Danssalon, Ouwe Lulle Disco Show, een van de spectaculaire concerten of de clubspecials.
Sfeer & interieur. Je kunt eten aan een tafeltje zoals je gewend bent, of lekker in de lounge op de bank zoals anderen weer gewend zijn. Voel je thuis met vrienden en deel de verrassende gerechten van de kaart.
Keuken & kaart. Regelmatig is er een nieuw verrassingsmenu, je krijgt dan drie gangen waarbij je kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. En voor de wel honger maar niet uitgebreid eten hebben we de Bowlfood: een kom met een wereldmaaltijd in drie of vier varianten. Ben je vegetarisch? Bij ons geen standaard groenten-omelet... Informeer bij de koks wat voor lekkers ze voor je in petto hebben! Wil je je met je vrienden vermaken in de buitenlucht en lekker zelf aan 't werk met je eten vraag dan naar de BBQ-kaart. Betaalbaar en toch heerlijk uit eten!
Telefoon: 033-4481951
Website: http://www.zandfoort.nl

Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20/21, Amersfoort
15 april - 1 oktober
dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur
vrijdag en zaterdag tot 3.00 uur

1 oktober - 15 april
donderdag vanaf 16.00 uur
vrijdag, zaterdag en zonda