.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Xo first -

Grote Markt 8, Haarlem
Biologisch, duurzaam en regionaal
Xo first. Grand Café Restaurant XO heet je van harte welkom in het oude stadsgedeelte van Haarlem. XO, op de Grote Markt, is de ideale locatie in het centrum van Haarlem om te lunchen, dineren, vergaderen, een feest te geven of gewoon lekker te borrelen. Naast het Café op de begane grond, bevindt zich op de eerste etage de feestlocatie en vergaderlocatie, waar je een schitterend uitzicht hebt over het plein. De zolder van XO is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergadering , maar ook voor een feest of private dining. Alle ruimtes zoals hierboven omschreven zijn apart te reserveren.
Geschiedenis. Xo is al jaren een zeer gevestigde naam in Haarlem. Restaurant XO first, op de eerste etage, is in september jl. geopend. Geheel opgefrist met een kaart die eerlijk en puur te noemen is.
Sfeer & interieur. De ambiance is trendy, warm met een tikje retro. De sfeer is ongedwongen en informeel.
Keuken & kaart. De kaart bestaat uit 12 kleine gerechten die apart, tesamen en in je eigen volgorde te bestellen zijn. Mooie passende wijnen die je per glas kunt bestellen. De producten van Restaurant Xo first zijn biologisch, duurzaam en zoveel mogelijk regionaal. De gerechten zijn per stuk niet duurder dan € 9,-.
Recensies. sinds de opening in september jl. -Haarlems Dagblad (sept 08) -De Haarlemmer (sept 08) - binnenkort verwacht in Barlife
Telefoon: 023-5511350
Website: http://www.xo-haarlem.nl

Xo first, Grote Markt 8, Haarlem
di t/m zat vanaf 17.30