.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Vork en Mes -

Hoofddorp, Paviljoenlaan 1, Noord-Holland
Internationale keuken met producten uit eigen Kwekerij
Vork en Mes. Het dagvers menu van Restaurant Vork en Mes wordt dagelijks afgestemd op de oogst uit de moestuin of van eigen kwekerij. Zij beschikken over een kas van ruim 3000 m2 in Aalsmeer waar ze biologisch telen en graag werken met oude rassen. Vis serveert Restaurant Vork en Mes uitsluitend volgens de viswijzer en het scharrelvlees is uitsluitend biologisch.

Door te telen in eigen beheer kookt Restaurant Vork en Mes verzekerd met superverse producten. Zij laten u graag authentieke smaken proeven in lichte en mooi gepresenteerde gerechten. Zij omarmen de natuur, plukken met liefde van hun land en laten u graag proeven hoe lekker het is om puur te eten!
Geschiedenis. Voor de Floriade in 2002 heeft de gemeente Haarlemmermeer een uniek pand laten bouwen: Het Haarlemmermeerpaviljoen.

Het ontwerp is van Asymptote Architects uit New York en heeft diverse prijzen gewonnen. Van het voorjaar tot het najaar stroomt er een waterval over het dak, die spectaculair naar beneden valt bij de entree. Het paviljoen bevindt zich aan de rand van het Haarlemmermeerse bos, ‘drijvend’ op een meer. In de voortuin is de moestuin gelegen, waar het gehele jaar druk wordt gewerkt.

Dit pand benadrukt hoe dicht zij met de natuur leven. Oog in oog met water, lucht en eindeloos groen.
Sfeer & interieur. Een impressie van de verschillende mogelijkheden van ons bijzondere pand: Plateau: Het restaurantgedeelte met prachtig uitzicht. Vooronder: Aparte ruimte geschikt voor borrel of besloten diner. Vergaderzaal: Besloten ruimte met airco, beamer en flipover. Terras: Zeer groot terras, hangend boven het water rondom bos.
Keuken & kaart. Voor de lunch serveren wij naast ons verrassingsmenu ook een beperkte a la carte kaart. S’avonds serveert Restaurant Vork en Mes uitsluitend het verrassingsmenu hierdoor is het mogelijk optimaal naar de oogst van de dag te koken.

Door het verrassingsmenu wordt er zo min mogelijk voedsel verspild. Dit sluit aan bij de gedachten van GreenCook, waar Jonathan ambassadeur is en zich inzet om voedselverspilling tegen te gaan.
Telefoon: 023-5572963
Website: http://vorkenmes.nl

Vork en Mes, Hoofddorp, Paviljoenlaan 1, Noord-Holland
Dagelijks voor lunch en diner. Zondagavond gesloten.