.

- Verheyden Café Restaurant -

Wezenstraat 6, Arnhem
mediteraans
Verheyden Café Restaurant . Café Restaurant Verheyden : Een verborgen schat in de stad.. In een monumentaal oud pakhuis gevestigd. Daarnaast zijn zij gezegend met een ommuurde sfeervolle binnentuin overgroeid door groen en druivenranken. De gast waant zich in mediterraans Frankrijk of Italie. Ook beschikken zij over een karakteristieke verdieping voor gezelschappen.
Geschiedenis. Het voormalige pakhuis werd vroeger gebruikt door een lompenboer. Ook werden er konijnenvellen opgehange om te drogen. Destijds zaten er honderden kleine spijkertjes in de muur. Later vestigde ontwerper Bob Verheyden zich in dit pand. Bob Verheyden ontwierp o.a meubels. Weer later is een deel van het atelier omgetoverd tot café. Bob Verheyden verhuisde met zijn atelier en door de jaren heen is café Restaurant Verheyden stukje bij beetje opgebouwd tot wat het nu is.
Sfeer & interieur. Het interieur is vanzelf sprekend ontworpen door Bob Verheyden en kenmerkt zich door de eigentijdse en tijdloze sfeer. Daarnaast zijn vele kleine authentiek en sfeervolle details aangebracht. De monumentale sfeer en kenmerken zijn nog steeds aanwezig door het gehele pand. Twee maandelijks wisselen zij de kunst in het restaurant.
Keuken & kaart. Het menu van Café Restaurant Verheyden kent een aantal klassiekers en een maandelijks wisselende kaart. Zij werken met streek en seizoens producten alsmede met vlees van boerderij De Lindenhoff uit Baambrugge. Dagelijks krijgen zij de producten aangeleverd en dagelijks worden er door de chef-koks vers voor u de gerechten bereidt.
Telefoon: 026-443 70 35
Website: http://www.cafe-verheyden.nl

Verheyden Café Restaurant , Wezenstraat 6, Arnhem
Dinsdag t/m zaterdag van 11:30 uur tot 22:00 uur