.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Van der Valk Hardegarijp -

Hardegarijp, Rijksstraatweg 36, Leeuwarden
Nederlands-Frans
Van der Valk Hardegarijp. Van der Valk Hotel Hardegarijp ligt rustig gelegen op 5 minuten afstand van de Provinciehoofdstad Leeuwarden.
Sfeer & interieur. Van der Valk Hotel Hardegarijp beschikt over 29 hotelkamers op 3-sterrenniveau en heeft daarnaast nog 2 ruime en super-de-luxe suites.
Keuken & kaart. Van der Valk Hotel Hardegarijp heeft een gezellig restaurant, dat bekend staat om zijn goede keuken. Op de gevarieerde menukaart is voor elke smaak wel iets te vinden. Ook bieden wij altijd de meest verse seizoensspecialiteiten: Hollandse nieuwe, asperges, een mosselpannetje of een overheerlijke hazenpeper. Voor de kleinere trek en kinderen hebben we een speciaal menu en ook op de uitgebreide lunchkaart zult u ongetwijfeld iets lekkers vinden. Ook op warme zomerse dagen kunt u terecht bij Van der Valk Hotel Hardegarijp, dat kan op ons gezellige terras.
Telefoon: 0511475700
Website: http://www.hotelhardegarijp.com/

Van der Valk Hardegarijp, Hardegarijp, Rijksstraatweg 36, Leeuwarden
11.00 - 00.00 uur