.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Van Buren -

Stationsweg 4, Leeuwarden
Nederlands
Van Buren. Van Buren is het restaurant van het Eden Oranje Hotel Leeuwarden. Met een schitterende serre (in de zomer terras), een sfeervolle lounge en een mooie open bar is Van Buren ‘the place to be’ op elk moment van de dag.
Sfeer & interieur. Zo kan je de hele dag terecht voor een heerlijke kop koffie of cappuccino. Zij maken de koffie op de traditionele Italiaanse wijze en dat proef je!

Iedere middag serveren zij een gezonde lunch van de dag voor slechts € 10,-. De lunchkaart biedt keuze uit diverse sandwiches, salades en warme gerechten en wisselt iedere twee maanden. Samen met een vlotte, correcte service maken deze gerechten Van Buren tot dé ideale lunchlocatie.

’s Avonds staat je tafel gedekt voor een smaakvol diner. Zij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten uit het seizoen en werken graag met streekproducten. Naast de à la carte gerechten, serveren zij iedere dag een culinair 3-gangen menu voor slechts € 27,50.
Keuken & kaart. Proeven staat bij Van Buren centraal. Daarom serveren zij alle wijnen zowel per fles als per glas. Je kunt zo bij ieder gerecht een passend glas wijn drinken en ook een kwalitatief hoogwaardige wijn bestellen als u maar één glas wenst. Daarnaast is het mogelijk alle hoofdgerechten ook in halve porties bestellen. Handig als je niet kunt kiezen, meer wilt proeven of gewoon niet zoveel trek hebt.

De open bar is een perfecte plek om uw werkdag af te sluiten met een goed glas wijn of een borrel. Tijdens onze vrijdagmiddagborrel serveren zij onder het motto Proeven bij Van Buren een mooie fles wijn en een etagère vol hapjes voor slechts € 34,50 zodat je samen met je collega’s het einde van de week in stijl af kunt sluiten.

Elke zondagmiddag serveren zij een héérlijke High Tea voor slechts € 17,50 per persoon. Dat betekent eindeloos genieten van de beste theesoorten van Betjeman & Barton en heerlijke sandwiches, taartjes, koekjes en scones.
Telefoon: 058-2126241
Website: http://www.etenbijvanburen.nl

Van Buren, Stationsweg 4, Leeuwarden
Dagelijks van 07:00 tot 22:00 uur.