.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Toussaint DinnerShows -

Toussaintkade 21, Den Haag
Internationaal
Toussaint DinnerShows. Theater Restaurant Toussaint is gevestigd in een historisch pand aan de pittoreske Haagse Toussaintkade, tegenover de tuinen van paleis Noordeinde. Meer dan een eeuw geleden woonde hier de schrijfster Bosboom-Toussaint naar wie de kade is vernoemd.
Sfeer & interieur. Enthousiaste getalenteerde artiesten voeren een vrolijke muzikale show op, naast hun aandeel in de bediening. Je wordt geheel in stijl van het programma ontvangen, bediend en geamuseerd. Wil je genieten van een gezellige avond met veel humor, muziek en een voortreffelijk diner, dan ben je hier op de juiste plek.
Keuken & kaart. Je kunt kiezen uit verschillende shows. Alle shows zijn vrolijke muzikale 'happenings', echter iedere show heeft een eigen sfeer: 'Revue', 'Cabaret' of  'Musical'. Het theaterrestaurant biedt ruimte aan 110 gasten. (Voor grotere gezelschappen hebben zij elders uitstekende locaties). Grenzend aan de dinerzaal bevindt zich de gezellige bar. Toussaint heeft een uitgebreide menukaart en de show is bij de menuprijs inbegrepen.
Telefoon: 0703609324
Website: http://www.theatertoussaint.nl

Toussaint DinnerShows, Toussaintkade 21, Den Haag
18.30 uur - bar open 19.30 uur - aanvang programma Op zondag alles 2 uur vroeger.