.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Topido Café Restaurant -

Texel, Kikkertstraat 21-23, Noord-Holland
Texelse producten
Topido Café Restaurant. Café Restaurant Topido bestaat al sinds 1968 en heeft in deze lange periode een veelzijdige bestemming gehad. Ooit zijn zij begonnen als cafetaria en in de loop der jaren uitgegroeid tot een sfeervol restaurant met een veelzijdige kaart die iedereen aanspreekt. Zij hebben bijvoorbeeld het Echt Texels Lamsvlees dat gecertificeerd wordt door Waddengoud op de kaart staan.

Ook serveren zij Texelse specialiteiten zoals de paling uit het “Roggesloot” natuurreservaat, likeuren en bitters van Wijnhuis Oosterend en diverse kaassoorten van Kaasboerderij Wezenspyk uit Den Hoorn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de smaakvolle specialiteiten die Restaurant Topido te bieden heeft.

Neem ook eens een kijkje in de Douwe Egberts koffiekaart met meer dan 22 koffiespecialiteiten, alsmede de verrassende “Koffie van de maand”. Verder is persoonlijke bediening er nog vanzelfsprekend, evenals gastvrijheid en gezelligheid. Heeft je speciale wensen? Laat het ze dan weten en zij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kortom, binnen in het sfeervolle restaurant of buiten op het gezellige terras, bij Café Restaurant Topido is het altijd “Puur Genieten”

Tim & Karin Wismeijer heten je graag van harte welkom!
Keuken & kaart. Zij zijn gespecialiseerd in het gebruik van lokale producten van het eiland. Texels lamsvlees,rundvlees, garnalen, kaas en diverse andere producten gemaakt en verwerkt op het eiland Texel.
Telefoon: 0222-316227
Website: http://www.topido.nl

Topido Café Restaurant, Texel, Kikkertstraat 21-23, Noord-Holland
van 10:00 - 23:00 uur