.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Tomaz -

Begijnensteeg 6-8, Amsterdam
internationaal/mediteraans
Tomaz. Restaurant Tomaz is een culinair rustpunt in de hectiek van de Amsterdamse binnenstad. Ongedwongen sfeervolle plek in een mooi historisch straatje tussen Begijnhof en Kalverstraat. Leuk terras; mooi, trendy interieur; veel goede en betaalbare wijnen; lunch, diner, tapas.
Geschiedenis. Eigenaar René Thomas heeft een jarenlange ervaring in de Amsterdamse horeca. Hiervoor was hij bedrijfsleider in het bekende café Gruter. Hij wist precies wat hij wilde: "een sfeervolle plek waar mensen lekker ongedwongen kunnen eten en kunnen genieten van goede én betaalbare wijnen zonder de hoogdrempeligheid van veel wijnbars".
Sfeer & interieur. Het interieur is warm en sfeervol. Veel houttonen, een prachtige kloosterbank met velours kussen, een tropische boom en prachtige dutch design-lampen van Tord Boontje en Martin Paternotte.
Keuken & kaart. Vlees en vis-gerechten, zoveel mogelijk van diervriendelijk vlees. Sate, Mixed grill, Visspies, pastas, burgers, maaltijdsalades en tapas.
Telefoon: 020-3206489
Website: http://www.tomaz.nu

Tomaz, Begijnensteeg 6-8, Amsterdam
12.00 - 23.00 uur