.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Thermae Son, Brasserie -

Thermaelaan 2 (voorheen Planetenlaan 2b), Eindhoven
Thermae Son, Brasserie. In de sfeervolle Brasserie van Thermae Son kunt u terecht voor lekker eten en drinken. Of het nu gaat om een klein lunchgerecht of een uitgebreid 3-gangen diner; alle gerechten worden met passie en liefde bereid. Kwaliteit van het eten en een gastvrije service service staan hierbij centraal. De chef-koks laten u graag een werkelijke smaaksensatie ervaren.

Lekker wandelen en fietsen in natuurgebied de Sonse Bergen en daarna een hapje eten bij de Thermae Brasserie. Tevens kunt u in de Brasserie terecht voor een receptie, borrel, koffietafel, familiebuffet of feestavond. En wat dacht u van een gezellige High Dine of High Tea? In de zomer kunt u zelfs een barbeque organiseren bij het aangrenzende terras van de Brasserie.

De Brasserie functioneert ook als fietscafe.
Sfeer & interieur. De Brasserie van Thermae Son is gezellig aangekleed. Ervaar een huiselijk gevoel en een behaagelijke sfeer.
Keuken & kaart. Een ruime menu-kaart met voor elk wat wils. Van een lichte lunch, seizoensgerecht tot een luxe hoofdgerecht. Ook voor een High Wine of High Tea kunt u in de Brasserie terecht. En wat dacht u van een verrassingsmenu voor slechts 28,50 euro per persoon?
Recensies. Informeer bij de Thermae Brasserie voor de recencies.
Telefoon: 0499-476383
Website: http://www.thermaeson.nl

Thermae Son, Brasserie, Thermaelaan 2 (voorheen Planetenlaan 2b), Eindhoven
Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend