.

- Theaterrestaurant Klif 12 -

Texel, Klif 12, Noord-Holland
Divers
Theaterrestaurant Klif 12. In Den Hoorn, het meest zuidelijke dorp van Texel, staat het enige theater van het eiland: Theater Restaurant Klif 12. Waar voorheen een oude bollenschuur stond, verrees in 1988 een nieuw theater restaurant, maar geheel in oude stijl met de karakteristieke kleine raampjes, gele stenen en Oudhollandse dakpannen.
Keuken & kaart. lif 12 staat al meer dan 15 jaar bekend om haar unieke Diner Cabaret. Tussen de gangen van het diner door kan je genieten van een wervelende theatershow. Lekker eten in een goede sfeer en lekker lachen op de koop toe. Diner Cabaret is een bijzonder avondje uitgaan!

Zij verzorgen uitgebreide koude en warme buffetten. Het koude gedeelte bestaat uit ruim 20 schalen en schaaltjes om een lekkere salade te kunnen samenstellen met uiteraard verschillende dressings. Het warme gedeelte bestaat uit jutterstoofpot, lamsvleesstoofpot, saté, visstoofpot, warme groente, rijst en gebakken aardappelen. Een buffet is te combineren met een cabaretprogramma in Klif 12 verzorgd door onze medewerkers.
Telefoon: 0222319633
Website: http://www.klif12.nl

Theaterrestaurant Klif 12, Texel, Klif 12, Noord-Holland