.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Taveerne Tivoli -

Zwolsestraat 63, Overijssel
Frans georiënteerd met nederlandse inslag
Taveerne Tivoli. Taveerne Tivoli is een gezellig sfeervol café restaurant gelegen naast het American Motorcycle museum. Je kunt hier terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel, feest of een uitgebreid diner. Regelmatig hebben ze ook avond live muziek.
Geschiedenis. De voormalige uitspanning Tivoli is gekocht door de familie Middelbosch op 11-11-1999. Tivoli is in het Sallandse Raalte gevestigd in 1880. In het jaar 1914 is de voorpui aan de uitspanning toegevoegd die men toentertijd echter veel te modern vond. Ten tijde van Napoleon is de locatie al bij het kadaster opgegeven onder de naam Voordhuis en in historische bronnen wordt de hoeve al vermeld in 1434. Tivoli heeft altijd op de handelsroute naar Duitsland gelegen en was een plek waar de handelsreizigers zich kwamen laven en het paard konden uitspannen. Kortom een plek met een geschiedenis en een verhaal. Bij aankoop stond Tivoli al jaren leeg en was er niet veel meer over van de uitstraling van weleer. Het interieur is dus bijna in zijn geheel nieuw gebouwd met oude materialen waardoor de uitstraling weer die van een oude herberg is. Er komen regelmatig gasten die zich de haard nog goed kunnen herinneren terwijl deze oorspronkelijk afkomstig is uit een kasteel in Frankrijk. Dit kasteel uit 1740 werd alleen in de winters bewoond door een rijke heer uit Wit Rusland. De ornamenten op en rond de haard zijn afkomstig van een haard uit het Canisius College in Nijmegen. Kortom niet alleen de locatie heeft een verhaal ook het interieur heeft dat. Taveerne Tivoli is volgens ons bij uitstek een plek om op verhaal te komen om sterke verhalen te vertellen en om over te vertellen....
Telefoon: 0572-364187
Website: http://www.taveernetivoli.nl

Taveerne Tivoli, Zwolsestraat 63, Overijssel
vanaf 11.00 uut tot 00.00 uur