.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Swoel -

Paarlaarsteeg 7, Haarlem
Wereldkeuken
Swoel. Bij Restaurant Swoel bent u verzekerd van een bijzondere avond uit eten. Met een vaak wisselende menukaart zorgt chef kok en eigenaar Peter van der Wal steeds voor verrassende smaakcombinaties en ingrediŽnten. Heeft u bijvoorbeeld wel eens oerwortel, muisjes-semifreddo of topinambours gegeten? Peter struint de markten af naar de mooiste ingrediŽnten van het moment en past daar zijn menukaart op aan. U kunt er dus zeker van zijn dat al onze producten dagvers en van de hoogste kwaliteit zijn, en dat proeft u!
Sfeer & interieur. De ambiance van Swoel is intiem en stijlvol. Dankzij de kleine omvang van ons restaurant en terras kunnen we u persoonlijke service verlenen en komt u niets te kort. Door onze kleine en intieme sfeer is Swoel ook uitermate geschikt voor een feestje of een zakelijk diner, vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden. Wij zijn gelegen in een klein zijstraatje vlakbij de Grote Markt, de Paarlaarsteeg, zo kunt u dus in hartje Haarlem toch rustig genieten van uw diner.
Keuken & kaart. Met veel fantasie combineert Peter van der Wal traditioneel Hollandse ingrediŽnten met de internationale keuken en creŽert op die manier unieke gerechten. Koken is niet alleen zijn werk, maar vooral zijn passie en hij vindt het dan ook leuk om ieder gerecht een eigen, onverwachte draai mee te geven. Bij Swoel hechten we bovendien veel waarde aan creaties van eigen huis: tot aan het ijs bij het toetje en de truffels bij de koffie is alles huisgemaakt. Alle producten zijn zo veel mogelijk biologisch, diervriendelijk en msc-gecertificeerd. Bovendien kunnen ook vegetariŽrs bij ons terecht voor een onvergetelijk diner. Alle smaken worden passend gecomplimenteerd door onze veelzijdige wijnkaart, iets waar Peter van der Wal veel waarde aan hecht.
Telefoon: 31(0)237853265
Website: http://www.swoel.nl

Swoel, Paarlaarsteeg 7, Haarlem
wo:12:00 Ė 22:00
do: 12:00 Ė 22:00
vrij: 12:00 Ė 22:00
zat: 12:00 Ė 22:00
koopzondagen: 12:00-22:00