.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Storing -

Houtplein 12, Haarlem
eetcafé plus
Storing. Restaurant Storing is een nieuwe plek met een cultureel randje aan de zuidkant van Haarlem. Open 7 dagen per week voor lunch, borrel en diner. Daarnaast is er wekelijks live muziek en/of dj's voor of na het eten en er zijn wisselende exposities.
Geschiedenis. Het beroemde Heerenhek heeft hier vroeger gezeten. Daarna is het ruim tien jaar een Ierse Pub geweest. Sinds Januari is het Storing. Grand-café, lunchroom, Restaurant, Kroeg, Disco, Poppodium het ligt er maar net aan op welk moment je binnenkomt.
Sfeer & interieur. Groot grand-café/kroeg in de frisse sfeer van De Stijl (mondriaan enz.) De regelmatig wisselende kunstwerken hoger aan de muur, geven de zaak een uniek tintje. Door ramen aan beide straatkanten is de zaak overdag fris en licht.
Keuken & kaart. Onze new yorkse chef, ambieert een eetcafé-achtige menukaart maar geeft deze door zijn passie en liefde voor het koken een echt culinair tintje. Veel homemade sauzen, marinades en desserts. Het meest besteld? De 100% biologische hamburger is top! De prijs van een hoofdgerecht ligt tussen de 8,50 en 13,50 euro. aantal zitplaatsen: 80 binnen/28 buiten. Grote groepen mogelijk. Aparte ruimte mogelijk
Recensies. Het Haarlems Dagblad "over de tong" beoordeelde onze keuken met een 7,5!
Telefoon: 023-5326610
Website: http://www.storinginhaarlem.nl

Storing, Houtplein 12, Haarlem
9:00 tot 1:00 uur