.

- Spaander/Brasserie Cathrien -

Edam, Volendam. Haven 15-19, Noord-Holland
Internationaal / Volendams
Spaander/Brasserie Cathrien. Op culinair gebied zit jij bij Hotel Spaander op de eerste rang. In de Grote Serre en in de Oude Herberg kan je genieten van de meest uiteenlopende culinaire specialiteiten. Ook bij Brasserie Cathrien, het restaurant met het mooiste uitzicht van de Volendamse haven, kan je heerlijk lunchen en/of dineren.
Voor een drankje kan je terecht in de indrukwekkende lobbybar of onze gezellige hotelbar. Verder beschikt het hotel over een overdekt zwembad, Turks stoombad, sauna, fitnessroom en een eigen parkeerterrein.

Door de unieke ligging van zowel het hotel als de brasserie kan je werkelijk alle kanten op. Zo kan je een boottocht maken naar het historische eiland Marken, gezellig winkelen op de befaamde dijk van Volendam of een bezoek brengen aan de historische stadjes Monnickendam en Edam. Het hotel en brasserie liggen 20 km verwijderd van Amsterdam en Schiphol.
Sfeer & interieur. Ingesloten tussen het schilderachtige IJsselmeer en de befaamde Volendammer dijk ligt het wereldberoemde Best Western Hotel Spaander (anno 1881). In dit klassieke pand vertellen de meer dan duizend 19e eeuwse schilderijen jou verhalen uit lang vervlogen tijden.
Keuken & kaart. Naast een uitgebreide selectie gerechten uit de internationale keuken biedt Spaander uiteraard ook diverse typische Volendammer gerechten zoals 'Paling rechtop in 't Pannetje'.
Telefoon: 0299-363595
Website: http://www.spaander.com

Spaander/Brasserie Cathrien, Edam, Volendam. Haven 15-19, Noord-Holland
keuken tot 21.30 geopend