.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Smit's Paviljoen -

Giethoorn, Binnenpad 29a, Overijssel
Hollands
Smit's Paviljoen. In de kop van overijssel, midden in de natuur, ligt het pittoreske dorp Giethoorn. Bekend om haar vele grachten, typische bruggetjes, rietgedekte boerderijtjes en fraaie tuinen.De fraaien omgeving met uitgestrekte rietvelden, plassen en honderden kleine slootjes leent zich bovenal voor een tochtjes per punter, fluisterboot of rondvaartboot. Giethoorn is meer dan een bezoekje waard.
Geschiedenis. In het centrum, aan het meer ligt het bekende C.R. Smit's Paviljoen. Al meer dan 70 jaar genieten gasten van de locatie met prachtig uitzicht over het meer. Je bent van harte welkom voor een relaxed dagje uit, een fantastische feestavond, een ontspannen feestavond, een ontspannen bedrijfsuitje, of een actieve dag waar teambuilding voorop staat. Jouw wensen vervullen daar draait het om!
Sfeer & interieur. Jouw dag of avond in Giethoorn moet onvergetelijk zijn! In een ongedwongen en vriendelijke sfeer proberen ze u wensen te vervullen. Het uitzicht vanuit het paviljoen en het terras op het meer en de omringende natuur is altijd fantastisch!
Keuken & kaart. De keuken kenmerkt zich door twee woorden namelijk goed en betaalbaar. Voor zowel de individuele gast als een compleet gezelschap kan de keuken in jouw wensen voorzien. Dit kan varieren van een gezond broodje tot complete BBQ's, buffetten en schippers maaltijden.
Recensies. De locatie, het eten, de bediening, een gulle lach herinnert ons aan het verjaardagsfeest in uw restaurant. Piet en Truus
Telefoon: 0521-361215
Website: http://www.smitspaviljoen.nl

Smit's Paviljoen, Giethoorn, Binnenpad 29a, Overijssel
9.00 - 21.00 uur