.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Sfeer Eten en Drinken -

Teunisbloemplein 18, Den Haag
Frans, Internationaal
Sfeer Eten en Drinken. Sfeervol dineren met dagelijks verse producten en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding op nog geen 500 meter van het strand van Kijkduin (Den Haag). Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij restaurant Sfeer Eten en Drinken vanzelfsprekend.
Sfeer & interieur. Dit restaurant ligt langs de Ring van Den Haag ter hoogte van de Kijkduinsestraat. HTM 26 stopt voor de deur en RR3 op 150 meter. U kunt er altijd vrij parkeren. Zij beschikken ook over een groot zonnig terras.
Keuken & kaart. De menukaart van restaurant Sfeer eten en drinken wisselt vier keer per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen.

Restaurant Sfeer eten en drinken heeft altijd speciale acties. Elke zondagmiddag hebben zij een uitgebreide Brunch. Kijk ook eens naar de populaire fondue gerechten. Lunches verzorgen zij naast de zondag ook op andere dagen echter met een minimale groepsgrootte van 8 personen.

Tenslotte kunt u hier ook terecht voor recepties, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea en catering. Zie daarvoor de party en catering service. Met het strand op loopafstand, de hotels en winkeltjes in de buurt en de gevarieerde kaart, belooft het een heerlijk einde van een prachtige dag te worden.
Telefoon: 070/3683940
Website: http://www.sfeeretenendrinken.nl

Sfeer Eten en Drinken, Teunisbloemplein 18, Den Haag
Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur geopend voor diner.
Lunches v.a. 8 personen op afspraak. Elke zondag vanaf 12.30 uur brunch, lunch en diner.
Maandag gesloten. 2e paasdag geopend.