.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Rozenhof -

Nijmeegsebaan 114, Nijmegen
Frans / internationaal
Rozenhof. Restaurant Rozenhof is een restaurant tussen Nijmegen en Groesbeek met alle ingredienten voor een heerlijke middag of avond genieten. Dagverse producten, goede service en een sfeervolle omgeving. U kunt in ons restaurant met een klein aantal mensen gezellig dineren of met een groot gezelschap uitgebreid tafelen. Voor grotere gezelschappen en zakelijke diners hebben wij speciale arrangementen.
Sfeer & interieur. Onze tafels zijn gedekt met kleden. Wij beschikken over een schaduwrijk tuinterras waar u in alle rust kunt lunchen of dineren. Bovendien kunt u bij Rozenhof gratis parkeren.
Keuken & kaart. In ons restaurant laat onze chef-kok zich inspireren door dagverse producten en kunt u genieten van culinaire specialiteiten. Onze kaart bestaat uit een à la carte gedeelte en het Menu du Chef. Bij het samenstellen van de à la carte gerechten en het Menu du Chef wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.
Telefoon: 0243230359
Website: http://www.rozenhof.nl

Rozenhof, Nijmeegsebaan 114, Nijmegen
Dagelijks geopend