.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Rootz -

Grote Marktstraat 14, Den Haag
Belgisch
Rootz. Cafe Restaurant Rootz is gevestigd midden in het centrum van Den Haag. Zij staan bekend om de Belgische keuken en hebben als een van de weinige in Nederland bij elk gerecht een bier, - en wijnsuggestie samengesteld. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goed kopje koffie of een keuze uit onze uitgebreide bierkaart; nr. 2 in Den Haag, totaal 60 stuks.
Geschiedenis. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal koetshuis. Ook hebben zij de beschikbaarheid over een eerste etage waar geluncht en gedineerd kan worden. Sinds januari 2008 hebben zij ook op de begane grond een gehele nieuwe borrelruimte welke geschikt is voor groepen tot 150 personen.
Sfeer & interieur. Rootz is een geschikte locatie om gezellig met z'n tweeŽn te zitten, maar is ook erg gezellig voor een bedrijfsuitje of voor uw bruiloft. Daarnaast kan je hier geregeld genieten van live muziek!
Keuken & kaart. Cafe Restaurant Rootz heeft een Belgisch getinte kaart welke iedere 10 weken verandert. Voor groepen is er ook de mogelijkheid van keuzemenu's en/of buffetten.
Telefoon: (070)3639988
Website: http://www.rootz.nl/

Rootz, Grote Marktstraat 14, Den Haag
vanaf 10.00 uur