.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Ries -

Kruisstraat 17, Den Bosch
Internationaal
Ries. In maart 2010 werd zijn droom werkelijkheid en opende Richard Merks de deuren van zijn restaurant 'RIES' te s-Hertogenbosch. Ries, chef-kok en eigenaar, heeft op hoog niveau gekookt. Met al zijn ervaring en vakmanschap opgedaan bij diverse topzaken plus de vele inspirerende reizen kunt u overtuigd zijn van een ware culinaire belevenis bij Ries.
Geschiedenis. In maart 2010 werd mijn droom werkelijkheid en opende Ik de deuren van Restaurant RIES te s-Hertogenbosch. Ries, chef-kok en eigenaar, heeft op hoog niveau gekookt. Met al zijn ervaring en vakmanschap opgedaan bij diverse top-zaken plus de vele inspirerende reizen kunt U overtuigd zijn van een ware culinaire belevenis bij Ries.
Keuken & kaart. De grote passie van Ries is koken met smaak, liefde en toewijding. Uit zijn keuken komen pure, herkenbare gerechten zonder poespas en smaken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Internationale kaart bestaat uit diverse gerechten uit de betere wereldkeuken aangevuld met Brabantse streek producten. Ries zet in zijn restaurant een intieme en ongedwongen sfeer neer, waar iedereen kan genieten van (h)eerlijke gerechten en een goed glas wijn, elke dag opnieuw.
Telefoon: 073-6124746
Website: http://www.rieseten.nl

Ries, Kruisstraat 17, Den Bosch
Zondag/Maandag: Gesloten
Dinsdag : 17.00 - 22.00 uur
Woensdag : 17.00 - 22.00 uur
Donderdag : 17.00 - 22.00 uur
Vrijdag : 17.00 - 22.00 uur
Zaterdag : 17.00 - 22.00 uur