.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Restaurant Fleuri op Landgoed Zonheuvel -

Doorn, Amersfoortseweg 98, RegioUtrecht
Brasserie/Bistro - BBQ en Kaasfondue
Restaurant Fleuri op Landgoed Zonheuvel. Restaurant Fleuri serveert lunch- en dinergerechten bereid met biologische groenten en fruit. Het biedt ook specialiteiten zoals zelfgemaakte appeltaart. ’s Zomers is het heerlijk vertoeven op het speciale BBQ plein en ’s winters serveren zij een heerlijke kaasfondue. Gezellig met familie en vrienden.
Geschiedenis. Restaurant Fleuri heeft net als het gehele landgoed Zonheuvel in Doorn duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Niet voor niets werd de gouden Green Key overhandigd aan het hotel. Biologische producten, fair trade producten en groente uit eigen tuin.

Als deelnemer aan het milieuprogramma Op Kop van de Provincie Utrecht hebben zij een intentieverklaring getekend om onze bedrijfsvoering klimaatneutraal te maken en de CO2 uitstoot aanzienlijk terug te dringen. CO2 uitstoot Op het gebied van CO2 uitstoot voeren een tweesporenbeleid. Onze CO2 uitstoot proberen wij zoveel mogelijk te reduceren door bewustwording en concrete maatregelen. Het reduceren van de uitstoot is een continu proces. De resterende CO2 uitstoot compenseren wij volledig via de Climate Neutral Group, waardoor wij een klimaatneutrale lokatie zijn. Concrete maatregelen Al geruime tijd zijn wij bezig om de milieudruk van onze onderneming te verminderen. Gescheiden afvalinzameling, milieuvriendelijke schoonmaakproducten, FSC papier, spaarlampen en LED verlichting, UTZ gecertificeerde koffie, biologische zuivelproducten, energie- en waterbesparende maatregelen, een warmtewisselinstallatie....en meer. Voor ons is duurzaam ondernemen gewoon DOEN! Vanaf Station Driebergen-Zeist zijn wij bereikbaar met een shutllebus op biogas. Bij de renovatie van de hotelkamers is duurzaamheid het uitgangspunt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van de activiteiten op het milieu en oog hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Het gaat erom een balans te vinden tussen people, planet en profit.
Sfeer & interieur. Onlangs (sep 2011) werd Restaurant Fleuri volledig opgeknapt en heeft een frisse, warme en moderne uitstraling gekregen.
Keuken & kaart. Brasserie-Bistro kaart met ook vegetarische en biologische gerechten. Specialiteiten in de zomer BBQ op ons BBQ plein, heerlijk in de bossen genieten van een BBQ en in de winter een heerlijke kaasfondue. Gezellig met vrienden en familie.
Restaurant Fleuri op Landgoed Zonheuvel, Doorn, Amersfoortseweg 98, RegioUtrecht
07.00 uur - 21.30 uur