.

- Restaurant Fabel's -

Bergen, Oude Prinsweg 9, Noord-Holland
Internationaal
Restaurant Fabel's. Midden in in het Noord-Hollandse Bergen bevindt zich tegenover de oude ru´nekerk restaurant Fabel's. Fabel's staat voor Food And Beverage & Lovely Service. Restaurant Fabel's is een gezellige, dynamische altijd drukke ontmoetingsplaats voor iedereen, zeven dagen in de week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Restaurant Fabel's heeft een grote centrale bar waar ook aan gegeten kan worden, een ruime serre met zicht op een gezellige binnenplaats en achtertuin waar regelmatig beelden-exposities gehouden worden. Een echte eye-catcher is de grote leestafel die je uitnodigt voor het lezen van een krant of een van de vele tijdschriften onder het genot van een machiato met hazelnootkrokantje, ovenverse ciabatta of ÚÚn van de vele speciaal bieren met fried calamares. Er is ook een ruim verwarmd voorterras, die de hele dag en het hele jaar door geopend is.

Ook aan de Fabel's kids is gedacht. Zowel overdag als 's avonds is er veel keuze voor de kleintjes; van een heerlijke kindercappuccino met verrassing tot een Mac Fabel's junior hamburger en een raketje toe. En voor ieder kind is er een klein speeltje en snoeperijtje. Achter in de tuin staat een boshut waar in gespeeld kan worden en in het restaurant staan boekjes, spelletjes en kleurtjes... kortom veel kinderpret.
Sfeer & interieur. De sfeer is als casual- chic te omschrijven met in het interieur veel eikenhout, Belgisch hardsteen en stoere kleurige accessoires.
Keuken & kaart. Fabel's heeft een onvervalste Brasseriekaart, wat dacht je van heerlijke teri-yaki spiesjes, carpaccio van ossenhaas, krokante tonijntortilla, een salade Fabel's Deluxe met eendenleverkrullen, Aziatische kip-roerbak of de spaghetti gamba's Ó la minute met veel knoflook en Spaanse pepers. En voor dessert de heerlijke eigengemaakte Zwitserse schuimbrokken met caramelsaus. Een kleine greep uit de veelzijdige kaart en alles voor een zÚÚr aantrekkelijke prijs.
Telefoon: 072-5814003
Website: http://www.fabels-bergen.nl/

Restaurant Fabel's, Bergen, Oude Prinsweg 9, Noord-Holland
Alle dagen geopend van 9.30 uur tot 01.45 uur