.

- Restaurant Bataviahaven -

Lelystad, Bataviahaven 3, Flevoland
Frans
Restaurant Bataviahaven. Aan de kop van de Bataviahaven in Lelystad vind je een wel heel bijzonder restaurant. Zon prachtlocatie vind je in Nederland niet snel! Direct aan het water is restaurant Bataviahaven d perfecte plek voor elke gelegenheid.

Of het nu gaat om een bruiloftsfeest of een gezellige avond lekker eten met een groep vrienden of familie. Een vergadering, nieuwjaarsreceptie of teambuildingsessie met uw bedrijf: restaurant Bataviahaven zorgt voor een onvergetelijke dag of avond.

Door het adembenemende uitzicht over het IJsselmeer zowel vanuit het restaurant als vanaf het grote terras biedt deze moderne locatie een sfeervol decor voor vergaderingen, evenementen, feesten, huwelijken en diners.

Om je bijeenkomst een extra dimensie te geven is het mogelijk om deze te combineren met een vaartocht of overnachting op een van de schepen van NAUPAR. De beste keus voor jouw bijeenkomst!

Mogelijkheden
Eten voor voor individuelen als voor groepen 250 m2 restaurant/bar met 50m2 terras bij Vergaderingen Personeelsfeesten Bedrijfsevenementen Teambuilding Seminars Bruiloften Recepties Jubilea, feesten en partijen
Telefoon: 0320292107
Website: http://www.eersteetage.nl

Restaurant Bataviahaven, Lelystad, Bataviahaven 3, Flevoland
Maandag en dinsdag op afspraak. Woensdag t/m zondag v.a. 16.00 uur