.

- Restaurant 99 -

Hippolytushoef, Rijksstraatweg 15, Noord-Holland
Frans/Nederlands
Restaurant 99. "Iedereen komt zoals hij komt" Dat is het moto van Restaurant 99 en een welgemeend moto. Ze hebben een stijlvol maar tevens sfeervol restaurant waar heerlijke smaakvolle gerechten worden geserveerd. Het is gezellig en heerlijk zitten in een rustieke omgeving. Kom het eens proberen en laat je verrassen!!
Geschiedenis. Het pand is in dudokstijl gebouwd en heeft altijd horecabestemming gehad. Zelf al in de tijd van de paardentram! Eerder een beruchte discotheek in de verre omtrek van Wieringen geweest. De eiffeltoren op het parkeerterrein en in het logo doen daar nog aan herinneren.
Sfeer & interieur. Restaurant 99 heeft een trendy, maar ook erg warm en sfeervol. Mooie warme kleuren en stijlvolle accesoires. Heerlijk zittende stoelen voor een prima avondje verwend worden.
Keuken & kaart. een Nederlands/Franse kaart met smaakvolle seizoensgerechten. Buiten de kaart om een verrassingsmenu van 3-, 4- of 5-gangen en indien mogelijk ook nog eens er tafel allemaal verschillende gerechten. Echt verrassen dus!
Telefoon: 0227-592585
Website: http://www.restaurant99.nl

Restaurant 99, Hippolytushoef, Rijksstraatweg 15, Noord-Holland
Vrijdag tot dinsdag vanaf 17.00 uur