.

- Raymondo Goes -

Goes, Dam 2, Zeeland
Internationaal
Raymondo Goes. Grand Cafe Raymondo is een begrip in Zeeland en geniet bekendheid tot ver daarbuiten. Inmiddels bestaan er twee unieke vestigingen van dit culinaire concept. Eén op de schitterende boulevard van Vlissingen en één in het hart van Goes, pittoresk gelegen langs een van de sfeervolle vesten.
Sfeer & interieur. De Grand Café's zijn sfeervol en stijlvol ingericht en de bediening is persoonlijk, vriendelijk en attent. De eigenzinnige ambiance, het trendy gezelschap, en het maken in beide vestigingen uw avondje uit helemaal af. Beide Grand Café's beschikken over een uniek gelegen terras waar het bij mooi weer goed toeven is.
Keuken & kaart. De beide Grand Cafe Raymondo's beschikken over dezelfde kaart. U heeft een ruime keuze uit dranken en gerechten om zowel uw lunch als diner, voor een speciale gelegenheid of zomaar, tot een hoogtepunt te brengen. Laat u zich ook eens verrassen door een first-class lunch of diner in ons grand café op ons terras. Dan kunt u zelf beoordelen hoe het is om het trendy en luchtige concept "kletsen, proeven, drinken, lachen, eten" in al zijn facetten te beleven...
Telefoon: 0113-230066
Website: http://www.raymondo.nl/

Raymondo Goes, Goes, Dam 2, Zeeland
Dagelijks van 10.00 tot 24.00 uur