.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- RAIN -

Rembrandtplein 44, Amsterdam
Internationaal
RAIN. Op de hoek van Amsterdams roemruchte Rembrandtplein ligt een restaurant, bar & club die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Hun missie is om de consument weer te kunnen laten kiezen – door een breed scala van hoog-kwalitatieve producten en diensten, met een grote nadruk op consistentie.
Geschiedenis. Restaurant Rain in Amsterdam is open sinds april 2005.
Sfeer & interieur. Ontworpen door de Nederlandse architect Paul Linse, mixt Rain natuurlijke texturen zoals zwart bamboe, donker hout en lichte steensoorten met moderne elementen zoals gekleurd glas, indirecte verlichting en donkergetinte spiegels. Naast aardetinten geven door orchideeën geďnspireerde lila, paarse en fuchsia accenten, Restaurant Rain een unieke persoonlijkheid.
Keuken & kaart. Restaurant Rain is een avond uit; vanaf 16.00 kun je genieten van een heerlijke cocktail op ons terras. Voor het diner kunt u kiezen tussen onze Tasting Menu’s uit drie verschillende wereld delen. En van donderdag tot en met zaterdag kan er tot laat gedanst worden op eclectische muziek.
Telefoon: (020)6267078
Website: http://www.rain-amsterdam.com

RAIN, Rembrandtplein 44, Amsterdam
Terras seizoen: april tot oktober. Bij mooi weer is Rain open vanaf 16.00 zo-do: 18.00-01.00 vr-za: 18.00-03.00