.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Quartier Sud -

Olympiaplein 176 , Amsterdam
Frans, Internationaal, Mediterraan
Quartier Sud. Centraal gelegen in Amsterdam-Zuid ligt restaurant Quartier Sud wat bij uitstek geschikt is voor de fijnproever. De keuken van Chef-kok én eigenaar Goran Lukovic staat garant voor de klassieke Franse basis gecombineerd met eigentijdse bereidingswijze die je doen verrassen! Zoals, Gelders biggetje met ganzenlever, Schotse zalm met granité-pastilles van limoen en sake. Natuurlijk biedt de kaart ook diverse klassiekers waaronder; steak tartare, bisque met krab en natuurlijk de oesters (als de tijd daarvoor is).

Het ruim opgezette Quartier Sud is de plek om te genieten in een no-nonsense omgeving. De menukaart past zich aan op het seizoen, bij mooi weer kan je heerlijk buiten zitten en de bediening is kundig en geeft passend (wijn)advies. Een intiem diner, een zakelijke ontmoeting of een etentje met de familie; Quartier Sud is geschikt voor iedere gelegenheid.

Quartier Sud maakt deel uit van de alliantie van Relais Restaurants. Relais Restaurants is een alliantie van 24 restaurateurs met een gemeenschappelijk streven naar goede smaak, kwaliteit en gastvrijheid en uitgeroeid tot één van de belangrijkste samenwerkingsverbanden van kwaliteitsrestaurants in Nederland.
Telefoon: 020-6753990
Website: http://www.quartiersud.nl

Quartier Sud, Olympiaplein 176 , Amsterdam
Lunch van maandag t/m vrijdag 11:30 - 14:30
Diner van maandag t/m vrijdag 17:30 - 21:30
Diner op zaterdag 17:30 - 22:00
Op zondag gesloten