.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Pure Passie -

s-Gravenzande, Naaldwijkseweg 386, Zuid-Holland
Nederlands
Pure Passie. Restaurant Pure Passie is een restaurant van Claudia en Leonard. Zij hebben allebei een passie…… "lekker eten en drinken". Daarbij werken zij graag met pure producten, vandaar de naam "Pure Passie". Zij bieden heerlijke gerechten die voornamelijk zijn bereid met Westlandse producten. Westlandse producten, Westlandse versheid. Ook serveren zij lekkere bijpassende wijnen bij de gerechten. Gezellige bediening en de huiselijke sfeer maken uw avond compleet.
Geschiedenis. Claudia en Leonard hebben de voorheen bruine kroeg omgetoverd tot een gezellig restaurant, waar de heerlijkste gerechten uit de keuken komen. Ook kun je er terecht voor een lunch, high tea of groeps arangementen. Niets is te gek… van stampot tot kreeft bijna alles kan besproken worden.
Sfeer & interieur. Restaurant Pure Passie heeft een gezellige en huiselijke sfeer.
Keuken & kaart. Nederlandse keuken waar alles huisgemaakt is.
Telefoon: 0174-761170
Website: http://www.restaurantpurepassie.com

Pure Passie, s-Gravenzande, Naaldwijkseweg 386, Zuid-Holland
wo t/m zo 11:00 t/m 23:00