.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Pizzeria-Firenze -

Halvemaansteeg .9, Amsterdam
Italiaans
Pizzeria-Firenze. Ristorante Pizzeria FIRENZE is een pizzeria waar ambiance en gastvrijheid hand in hand gaan. Daarbij waant u zich in een mediterrane sfeer met zeer bijzondere wandschilderingen die ervoor zorgen dat u zich ergens anders bevindt. Voor een gezellige avond hoeft u dus niet ver te reizen.

In een gezellige en warme omgeving genieten van de heerlijkste gerechten. Vers gebakken broodjes in combinatie met overheerlijke zelfgemaakte kruidenboter.
Geschiedenis. Restaurant FIRENZE is een gezellige en kleine pizzeria. Restaurant 'firenze opende al weer 16 jaar geleden de deuren aan de Halvemaansteeg en nog steeds dragen ze de woorden kwaliteit, gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel.
Sfeer & interieur. Het restaurant straalt een goede sfeer uit. Aan de aankleding is veel tijd en zorg besteed. Je vergeet heel snel dat je in een drukke stad als Amsterdam centrum bent. Je waant je met 'Firenze' in een italiaanse ergens in een klein dorpje ten zuiden van Firenze

Bij restaurant pizzeria- firenze is goed te merken dat de klant niet alleen koning is, maar ook ..........................keizer.
Keuken & kaart. De lekkerste voorgerechten zoals b.v. een verse carpaccio of een italiaanse salade. Ruime keus in diverse soorten ambachtelijk bereide pizza's en heerlijke pasta's. Met als afsluiter een heerlijke Italiaanse ijscreatie. Daarna uitbuiken onder het genot van b.v. een sambuca, marsala of een glaasje cognac. Een kop koffie kan natuurlijk ook. Of kiest u liever voor een espresso of een cappuccio.
Telefoon: (020)6273360
Website: http://www.pizzeria-firenze.nl/

Pizzeria-Firenze, Halvemaansteeg .9, Amsterdam
14:00 tot 23:00 uur