.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Piepers & zo -

Professor Cornelissenstraat 8, Nijmegen
Nederlands, Internationaal
Piepers & zo. PIEPERS&ZO is gelegen in de wijk Galgenveld, Nijmegen- Oost. Zodra u binnenkomt wordt u omarmd door de sfeervolle inrichting en het uitzicht op de vlindertuin en het terras. Even borrelen aan de bar of direct aan het diner, u zult zich snel thuis voelen.De menukaart is zorgvuldig samengesteld, zowel vlees als vis en vegetarisch.
Sfeer & interieur. In een ongedwongen sfeer met een nostalgisch interieur die doet denken aan de binnenvaart en het zicht op Nijmegen, voeld u zich direct thuis.
Keuken & kaart. De keuken is Nederlands georiënteerd met een vleugje Frans. Gerechten als draadjesvlees en stamppot naast de biefstuk en de vegetarische pieperpasta. Een ruime keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Hoofdgerechten vanaf € 8,50
Telefoon: 024 3244547
Website: http://www.piepersenzo.nl

Piepers & zo, Professor Cornelissenstraat 8, Nijmegen
woensdag t/m zondag vanaf 16.30 uur