.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Pielot, Pannenkoekenhuis -

Wijk, Volderstraat 8-10, RegioUtrecht
Pannenkoeken
Pielot, Pannenkoekenhuis. Pannenkoekenhuis Pielot in Wijk is een echte aanrader voor de liefhebber van ambachtelijk gebakken Utrecht!
Geschiedenis. Sinds 28-08-2008 hebben zij onze deuren geopend van Pannenkoekenhuis Pielot, in hartje centrum, vlkabij de grote markt, de mooie stad Wijk bij Duurstede. Recentelijk gestart met ambitie! Een aanwinst voor Wijk, hoeven de gasten niet ver meer van huis om een ambachtelijk gebakken pannenkoek te gaan eten.
Sfeer & interieur. Gezellig, kleurrijk en kindevriendelijk. Als 1e restaurant in Wijk, beschikken wij over een aparte kinderspeelkamer waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en ouders ongestoord kunnen eten.
Keuken & kaart. Pannenkoekenhuis Pielot sereert ambachtelijk gebakken pannenkoeken, gebakken in grote ijzeren panne. Je hebt een ruime keus uit tal van ingredienten en uiteraard hebben zij vele specialiteiten
Telefoon: 0343592535
Website: http://www.pielot.nl

Pielot, Pannenkoekenhuis, Wijk, Volderstraat 8-10, RegioUtrecht
Wo, Don en vr 16.30 tot 20.00 uur, weekend 14.00 tot 20.00 uur