.

- Piekepotloed -

Sporenstraat 5, Maastricht
Streekgerechten
Piekepotloed. Bar-Bistro Pieke Potloed is gelegen in de Sporenstraat in het hart van Maastricht. Deze typisch Maastrichtse zaak met zijn bourgondische uitstraling is al reeds 18 jaar in familiehanden. De naam Pieke Potloed komt van de legendarische belhamel uit het poppenspel van Pieke Dassen. Hierdoor is in Maastricht deze naam uitgegroeid tot een begrip.
Sfeer & interieur. Binnen krijgt men door het bruine hout, de veldbrandstenen wanden en boerenstenen vloer een indruk van het bourgondische leven dat zo past bij Maastricht. Warmte, gezelligheid en vriendelijkheid zijn onze sterke punten waardoor u zich welkom voelt in deze typisch Maastrichtse sfeer. Het terras in de binnentuin is een oase van rust temidden van de stadsmuren. Hier kunt u van al onze mooie gerechten genieten in weer die typische sfeer, die u nergens anders vindt in het Maastrichtse stadscentrum.
Keuken & kaart. Genietend van al het mooie en lekkere wat onze Maastrichtse kaart te bieden heeft, zullen onze gasten Pieke Potloed graag tot hun vaste verblijf willen maken. De menukaart blinkt uit door een scala van Limburgse producten, zowel wat betreft drank - als streekgerechten, die bourgondisch worden gepresenteerd op houten en/of bourgondisch bruin servies.
Telefoon: 043-3215968
Website: http://www.piekepotloed.nl

Piekepotloed, Sporenstraat 5, Maastricht
Di.t/m Za. van 11.00 tot 00.00 Zo. vanaf 12.00 uur