.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Paviljoen 't Twiske -

Oostzaan, Noorderlaaik 8, Noord-Holland
Paviljoen 't Twiske. Tussen Oostzaan, Den Ilp en Landsmeer ligt het prachtige recreatiegebied t Twiske met schitterende natuurgebieden, hooi- en ligweiden en veel water met mooie strandjes. Hier te midden van dit recreatiegebied ligt aan het water Paviljoen t Twiske.

Een unieke locatie voor een unieke gebeurtenis. Behalve dat je bij Paviljoen 't Twiske terecht kan voor een bijzonder feest, zijn wij ook een officile trouwlocatie. Je kunt bij hier trouwen van maandag tot en met zaterdag. Na de plechtigheid wordt er getoost en is er ruimte voor een onvergetelijk feest.
Telefoon: 075-6844831
Website: http://www.paviljoentwiske.nl

Paviljoen 't Twiske, Oostzaan, Noorderlaaik 8, Noord-Holland