.

- Parels -

Oude Groenmarkt 8 , Haarlem
Frans-internationaal
Parels. Restaurant Parels is een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner, maar ook voor een borrel met een hapje kunt u bij Parels terecht. De gerechten zijn Frans / internationaal georiënteerd met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij Parels bent u van harte welkom met groepen, een gezellige avond met vrienden of een romantisch avondje met zijn tweeen. Maandag- en dinsdagavond kunt u genieten van live optredens van bijvoorbeeld een singer/ songwriter of klassiek pianist.
Geschiedenis. Sinds april 2009 zijn Pim & Ted Serné de trotse eigenaren van Restaurant Parels. Parels: Waar lekker en gezellig heel gewoon is.
Sfeer & interieur. De intrichting is smaakvol aangepast om de ideeen die zij voor ogen hebben te kunnen uitstralen. Daarnaast is de kracht van restaurant Parels, een vriendelijke en vakkundige bediening, die u laat merken dat ze graag goed voor u zorgen. Een ongedwongen sfeer waardoor u met plezier aan Parels terug zult denken en het zeker de moeite vindt om snel weer eens terug te komen.
Keuken & kaart. Restaurant Parels streeft dagelijks naar perfecte kwaliteit van gerechten en dranken die in verhouding staan met de prijzen.
Telefoon: 0235329251
Website: http://www.parelshaarlem.nl

Parels, Oude Groenmarkt 8 , Haarlem