.

- Orientalis -

Profetenlaan 4, Nijmegen
Wereldkeuken
Orientalis. Cafť-Restaurant Orientalis is onderdeel van Museumpark Orientalis. Je kunt gratis het cafť restarant bezoeken. Onze menukaart bestaat uit een maandmenu (elke maand nieuw) Je kunt Š la carte eten, gewoon voor een lunch of voor een kop koffie met overheerlijk orientalis-gebak. Ook voor besloten bijeenkomsten.
Geschiedenis. Een bezoek aan dit unieke wereldrestaurant is meer dan de moeite waard. Het heeft een bijzonder culinair aanbod en een prachtige ligging in de natuur.

Restaurant Orientalis maakt deel uit van Museumpark Orientalis. Een museumpark over de drie grote monotheÔstische godsdiensten: Jodendom, Christendom en Islam. Orientalis verwijst naar het werkwoord oriŽnteren, oriŽnteren op actuele vraagstukken van de samenleving, en naar de OriŽnt (het Midden Oosten). Op eigentijdse wijze kan je hier kennis maken met multiculturaliteit en dialoog. Restaurant Orientalis brengt het oriŽnteren op culinair niveau in praktijk. Zij serveren vers gemaakte gerechten aan de hand van recepten uit alle delen van de wereld.
Sfeer & interieur. Moderne accommodatie binnen de poorten van Museumpark Orientalis, met een knipoog naar het museale van het Museumpark. Er zijn 90 zitplaatsen en de locatie is uitermate geschikt voor lunchafspraken, diners, buffetten, high tea's, familiefeesten, bruiloften en personeelsbijeenkomsten. Toegang tot Cafť-Restaurant Orientalis restaurant is ook zonder museumbezoek mogelijk. Voor een besloten bijeenkomst kan je, met groepen vanaf 20 personen, ook buiten de openingstijden van het museumpark reserveren
Keuken & kaart. Wereldkaart. Telkens verrassende gerechten uit alle delen van de wereld. Alle gerechten worden vers klaargemaakt en op bijzondere wijze gepresenteerd. Regelmatige verandering van gerechten van zowel de kleine als de andere gerechten. Speciaal: Orientalis gebak, dat moet u geproefd hebben.
Telefoon: 024- 3226396
Website: http://www.restaurantorientalis.nl

Orientalis, Profetenlaan 4, Nijmegen
dinsdag t/m zondag