.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- OPIUM Restaurant -

Meer en Vaart 175, Amsterdam
Fusion Aziatisch
OPIUM Restaurant. Bij OPIUM Restaurant te Amsterdam geniet u van uw lunch, diner of drankje met uitzicht over de Sloterplas. OPIUM Restaurant is het enige restaurant dat op gelijke hoogte met dit prachtige water ligt. Het is een voor Amsterdam unieke ervaring om het hele jaar van deze natuur te kunnen genieten, vergezeld van culinaire verrassingen. Of u nu op een loungebank zit, aan een tafel binnen of op een terrasstoel buiten: bij OPIUM Restaurant zit u altijd op de eerste rang! Gaat u naar Theater Meervaart? Geniet dan vooraf van een Theater driegangen menu. Het theater is direct tegenover ons restaurant gelegen. Wanneer u uiterlijk 18:30 uur bij ons aan tafel zit, garanderen wij dat u de voorstelling op tijd haalt.
Keuken & kaart. Fusion concept van OPIUM restaurant staat voor een samensmelting van eetculturen uit verschillende landen of regio’s. Bij OPIUM Restaurant kunt u kiezen uit A la Carte een Europees of een Aziatisch menu van sprankelende gerechten die zijn bereid met dagverse ingrediënten. U krijgt maar liefst vier kleine voorgerechten, drie kleine hoofd-gerechten (Aziatisch zelfs vier) én een nagerecht. Samen dineren is hier dan ook echt sámen genieten van verschillende eetculturen.  
Telefoon: 020-4101452
Website: http://www.opiumamsterdam.nl/

OPIUM Restaurant, Meer en Vaart 175, Amsterdam
Diner: dinsdag t/m zondag geopend van 17:00 uur tot 23:00 uur.
(de keuken is geopend van 17:00 uur tot 21:30 uur)