.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Oost4 -

Heerhugowaard, Oosttangent 4, Noord-Holland
klassieke en hedendaagse keuken
Oost4. Grand Café Oost4 dankt zijn naam aan het adres, Oosttangent 4. Grand Café Oost4 combineert de klassieke en hedendaagse keuken. Oost4 is een Grand Café waar je terecht kunt voor de lunch of diner. Ideaal ook voor zakelijke lunches of sportief vergaderen. Naast de leden van SportLagune, zijn uiteraard ook niet-leden van harte welkom voor lunch en diner. Oost4, een compleet Grand Café waar iedereen welkom wordt geheten.
Sfeer & interieur. Een sfeervolle ambiance, een klassiek-modern interieur, met gevoel voor detail.
Keuken & kaart. Er is een ruime keuze aan overheerlijke en gezonde maaltijdsalades, die een gezonde levensstijl op een smakelijke manier ondersteunen. Verder kan men gerechten op de kaart van Oost4 verwachten uit de klassieke keuken. Echter alles met een gezonde inslag dus bij Oost4 geen vette sauzen, maar een goed en bovenal gezond alternatief.
Telefoon: 072-5679904
Website: http://www.oost-4.nl

Oost4, Heerhugowaard, Oosttangent 4, Noord-Holland
Maandag t/m vrijdag 08.00 uur - 00.00 uur weekend 09.00-00.00