.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Onder de Eiken, Restaurant -

Dwingeloo, Drift 20a, Drenthe
Europees
Onder de Eiken, Restaurant. Met stevige stap of trap over oude paden door het bos, langs de bosrand en over de essen naar het Drentse dorp Dwingeloo. In de nabijheid van de lommerrijke brink, vindt U de fraaie uit 1853 daterende boerderij met restaurant-café “Onder de Eiken”. Het rustige tuinterras vind je op het met machtige eiken, beuken hagen en meidoorn heggen omsloten boerenerf. Staande kijken over de heggen in een tijdloze kruidentuin of over de oude es naar de bosrand of de oude boerderijen in de verte, waarachter de bloedrode zon ondergaat. Bij mooi weer lekker onderuitgezakt, onder de oude appelboom of tegen de warme boerderijmuur, genieten van een mild sprankelende rosé en de smakelijke gerechten uit een eigentijdse keuken. Zakt de temperatuur of slaat het weer om dan blijft de sfeer op peil in de ambiance die je mag verwachten bij een oude boerderij in het landelijke Dwingeloo. Haast kent geen tijd en reserveren is raadzaam in het zomerseizoen.
Geschiedenis. Sinds 1984 cafe en restaurant in een oude, uit 1853 stammende, boerderij met een rustieke inrichting. Familiebedrijf, apart, maar zonder veel prestenties. De verwachtingen vullen de gasten, Dwingelers, drenten, nederlanders en europeanen zelf in....
Sfeer & interieur. Rustiek en gemoedelijk.
Keuken & kaart. Erg interessant met vleugjes zuid-europeaans en eigentijds. Menu's op een leitje van het dak dat ooit op het Academisch Ziekenhuis Groningen lag.
Telefoon: 0521-593272/
Website: http://www.onderdeeiken.nl

Onder de Eiken, Restaurant, Dwingeloo, Drift 20a, Drenthe
di-zat; 17.00 en zondag 16.00 uur