.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Nul10 -

Westerstraat 39a, Rotterdam
Frans
Nul10. Restaurant Nul10 is gelegen in het hart van sfeervol Rotterdam en staaat bekend om de ongedwongen sfeer. U kunt genieten van een typische brasserie kaart die met veel zorg is bereid door de keuken. Het bedienend personeel is vriendelijk en is erop uit u een gezellige avond te bezorgen.
Geschiedenis. Restaurant Nul10 is gevestigd in een uniek pand in het Scheepvaartkwartier en dateert uit 1904. De klassiek vriendelijke stijl van het pand is terug te vinden in het interieur dat nog verder is verfraaid met art deco details.
Sfeer & interieur. De indeling van restaurant Nul10 is één van haar karakteristieken en geschikt voor verschillende doeleinden. Nul10 beschikt over een fraai ontworpen bar, een stijlvol eetgedeelte en een ruim achtergedeelte. Het achterdeel leent zich uitstekend voor partijen, zoals staande recepties en groepsdiners.
Telefoon: 010-2134445
Website: http://nul10.nl

Nul10, Westerstraat 39a, Rotterdam
Lunch maandag t/m vrijdag
Diner dinsdag t/m zaterdag