.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Napoleon, Restaurant -

Venlo, Dominicanenplein 25, Limburg
Napoleon, Restaurant. Restaurant Napoleon is gelegen in Venlo in Limburg. Twee honderd en vier jaar na dato, in 1804 was hij al eens in Venlo, maakt Napoleon Bonaparte opnieuw zijn veelbesproken opwachting in Venlo. Maar in tegenstelling tot toen, blijft Napoleon nu gelukkig wel.
Sfeer & interieur. Je mag de toenmalige sluiproute nemen, je komt te voet, te paard of met de fiets, wellicht neem je de auto of de bus: Napoleon is dé plek om te vertoeven. Geniet van het prachtige interieur, maar nog meer van de heerlijke dranken en gerechten.
Keuken & kaart. Wisselende zomer- en wintermenukaart. Bijzondere gerechten op een kleine maar fijne menukaart. Koffie krijgt in het assortiment een speciale en ruime plek. Ook na sluitingstijd kun je nog bij Napoleon terecht.
Telefoon: 0773528004
Website: http://www.napoleon-venlo.nl

Napoleon, Restaurant, Venlo, Dominicanenplein 25, Limburg
din-zat. 11.00 - 19.00 uur