.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Miranda Paviljoen -

Amsteldijk 223, Amsterdam
Frans
Miranda Paviljoen. Het Miranda Paviljoen is uniek gelegen aan de rivier de Amstel. Net buiten het drukke stadsgewoel, vlakbij de RAI en zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen met eigen gratis parkeerplaats.
Geschiedenis. Het meer dan een eeuw oude pand kreeg in 1887 de eerste schenkvergunning. 'Halfweg ‘t Kalfje' heette het etablissement toen. De uitspanning was de opstapplaats voor de pont die toen nog over de Amstel voer en de verbinding vormde tussen Ouderkerk en Amsterdam. Maar men kon natuurlijk ook gewoon 'heen en weer' van de ene naar de andere oever van de Amstel. Bij 'Halfweg ‘t Kalfje' was het schuitje varen, theetje drinken en als het wat sterkers moest zijn kwam de brandewijn op tafel. Langzaam groeide de pleisterplaats uit tot restaurant en kreeg het in 1960 de naam Miranda Paviljoen.
Sfeer & interieur. Het à la carte restaurant met uitzicht op de rivier de Amstel is iedere dag geopend voor zowel lunch als diner. Het restaurant biedt plaats aan 60 gasten. Een stijlvolle, ruime ambiance voor zakelijke bijeenkomsten, intieme familie-diners of romantisch diner voor twee. Bij de gezellige zitgroep voor de haard kunt u het aperitief of digestief gebruiken.

De serre in koloniale stijl rondom het restaurant heet brasserie de Lakey. Gekozen is voor veel ramen, ook het dak is van glas. Bij mooi weer worden de panelen opengeschoven waar je beschut zit tegen de wind, zodat je al in het vroege voorjaar in de brasserie kunnen genieten van het zonnetje. Voor informeel lunchen of dineren, met een keuze van de kleine kaart is "de Lakey" uitermate geschikt
Keuken & kaart. Meesterkoks zorgen voor de inwendige mens. Van Hollandse stamppot-buffetten tot ware culinaire hoogstandjes. De veelzijdigheid van de keukenbrigade kent letterlijk en figuurlijk geen grenzen. Italiaanse, Mexicaanse, Caraïbische en Oriëntaalse buffetten kunnen op het menu staan tijdens uw feestelijke bijeenkomsten. Voor vegetarische gasten is er ook een welvoorziene dis en met speciale dieetwensen kan rekening
worden gehouden.
Telefoon: 0206445768
Website: http://www.mirandapaviljoen.nl

Miranda Paviljoen, Amsteldijk 223, Amsterdam
Brasserie is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur; keuken van 11.00 – 20.00; restaurant van 12.00 – 21.00 uur