.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Minevitus -

Nieuwstad 32, Amsterdam
Franse streekkeuken in moderne uitvoering
Minevitus. Minevitus is een restaurant met moderne gerechten op basis van de authentieke Franse streekkeuken. Het authentieke komt geheel terug in de originele Franse bistrot, met veel prenten en Franse muziek.
Sfeer & interieur. Het “oude jasje” is de herkenbare Franse Bistrôt, zoals er zoveel zijn in Frankrijk. Een geliefd voorbeeld is Bistrot Perraudin, in de Rue Saint jacques, vlak bij het Patheon. De chansons en musette op de achtergrond je doet denken, dat je echt even in Frankrijk bent.
Keuken & kaart. Chef-kok Vity, Minevitus junior, tovert met de mooiste en duurste ingrediënten die verkrijgbaar zijn, nagenoeg allemaal biologisch, al even mooie gerechten op tafel. Deze gerechten zijn meestal in menu’s gevat en als je niet wilt kiezen, dan is er nog het surprisemenu, waarmee je de chef echt op de proef kunt stellen.
Telefoon: 0294413529
Website: http://www.minevitus.nl

Minevitus, Nieuwstad 32, Amsterdam
dinsdag t/m zaterdag 12-14 en van 18.00 uur