.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Merlac Luncherie en Café -

Ruiterskwartier 147, Leeuwarden
broodjes & specialiteiten
Merlac Luncherie en Café. Midden in het centrum van Leeuwarden bevindt zich restaurant Merlac Luncherie & Café. Dé plaats om te genieten van een heerlijke lunch, plate, een kopje koffie of een lekker borreltje. Op ons zonnige terras is plaats voor 60 mensen. Binnen heerst een gezellig sfeertje met een lekker muziekje op de achtergrond. Op de rookvrije bovenzaal kunt u genieten van het mooie uitzicht over het Zaailand. Je kunt bij restaurant Merlac Luncherie een heerlijke plate eten voor weinig geld. Een (h)eerlijke maaltijd voor een eerlijke prijs.
Sfeer & interieur. Knus en huiselijk met altijd gepaste muziek op de achtergrond.
Keuken & kaart. Je bepaalt bij restaurant Merlac Luncherie & Café of je eenvoudig en dus goedkoper eet, of dat kiest voor een van de specialiteiten; bereidt in eigen keuken en dus duurder. Dit maakt Merlac aantrekkelijk voor groot publiek. Je kunt ook broodjes bestellen bij Merlac Luncherie & Café. In en om het centrum van Leeuwarden bezorgen wij gratis uw bestelling. Ook voor feesten en partijen ben je bij restaurant Merlac Luncherie & Café aan het juiste adres. Jouw feestsalade wordt op afspraak gemaakt en mocht je het wat luxer aan willen pakken; ook horse d’oeuvres worden na overleg voor je gemaakt.
Telefoon: 058-2123060
Website: http://www.croissanteriemerlac.nl

Merlac Luncherie en Café, Ruiterskwartier 147, Leeuwarden
9.00 - 18.00 uur