.

- Me Gusta -

Vijzelstraat 66, Amsterdam
Spaans - Portugees
Me Gusta. Specialiteiten zoals je alleen in Spanje & Portugal kunt krijgen, is juist de exclusiviteit in tapas, spaanse & portugese specialiteiten, en andere heerlijkheden....

Ook kan je bij Restaurant Me Gusta terecht voor feesten & partijen, bedrijfspresentaties of recepties. Er zijn vele mogelijkheden om van je feest een succes te maken!

Restaurant Me Gusta verzorgt feesten en partijen voor zowel zakelijke als prive aangelegenheden. Ook organiseren zij jouw trouwerij of andere recepties! Wij hebben speciale menu's voor groepen en er zijn mogelijkheden voor live muziek en te dansen!
Geschiedenis. Wat iedereen lekker vindt, eten, drinken, een ontspannen sfeer, gezelligheid, goede- en betaalbare kwaliteit. Van Portugese afkomst met Spaanse invloed, waar eten, drinken en muziek heel belangrijk zijn, waren dť ingrediŽnten...zo is Me Gusta jaren geleden ontstaan!
Sfeer & interieur. Compleet met Latijnse muziek, een mediterrane ambiance, een gezellige en verwarmde volledig overdekte buitenruimte (rookruimte) en terras aan de voorzijde in de zomer maakt van Me Gusta wat het is...de juiste combinatie...want afgezien de betaalbare kwaliteit van de producten, biedt Me Gusta de juiste combinatie van goede muziek, sfeer en een prima service!
Telefoon: 020-6254755
Website: http://www.megusta-tapasrestaurant.nl

Me Gusta, Vijzelstraat 66, Amsterdam
11:00 - 24:00 / zaterdag tot 02:00